daklekkage

Daklekkage Spijkenisse

Onderhoud CV ketel

WC verstopt

Riool ontstoppen

Lekdetectie

Daklekkage

Daklekkage Spijkenisse? Een lek in het dak is een vervelend probleem. Voorkom nog meer schade en schakel direct de hulp in van Loodgieter in Spijkenisse. Maak snel een afspraak en wij helpen je van je daklekkage in Spijkenisse af!

Lekdetectie Spijkenisse

Herkennen daklekkage

Een daklekkage kan zich op verschillende manieren voordoen. Veel daklekkages uiten zich in vochtplekken. Het kan soms weken duren voordat deze vochtplekken zichtbaar zijn. 

Een andere aanwijzing die duidt op een daklekkage, is het loslaten van het behang. Het water zorgt ervoor dat de lijm wordt verzwakt. Uiteindelijk zal dit leiden tot loslatend behang.

Ook is het mogelijk dat een daklekkage zorgt voor schimmelvorming. Wanneer het lek al een langere tijd aanwezig is, kan dit gaan schimmelen. Vaak komt hier een onprettige geur bij vrij. Naast een onprettige geur, is schimmel ook slecht voor de gezondheid. Blootstelling aan schimmels kan leiden tot luchtweginfecties en ademhalingsproblemen.  

Heb jij te maken met een daklekkage? Neem dan nu contact op met Loodgieter in Spijkenisse op 0181 202 669.

Oorzaak daklekkage

Een lek in het dak kan op veel verschillende manieren ontstaan. Bij een schuin dak wordt het lek vaak veroorzaakt door kapotte dakpannen of dakpannen die niet mooi aansluiten. Water dringt zich via de gaten in het dat naar binnen. 

Een lek in een plat dak wordt veelal veroorzaakt door een slechte afvoer van (regenwater. Omdat het regenwater niet goed afgevoerd wordt, blijft er water op het dak liggen. Na verloop van tijd kan er een daklekkage ontstaan, doordat het water door de naden het huis binnenkomt.

Bij huizen met een schoorsteen of dakkapel is het mogelijk dat het lek veroorzaakt wordt door het daklood. In dit geval zijn de randen en voegen beschadigd, waardoor het water zich naar binnen kan dringen.

De gevolgen van een daklekkage 

Daklekkages kunnen erg veel schade aanrichten. Een daklekkage heeft niet alleen een plas water in je huis tot gevolg. Juist de gevolgen die niet direct zichtbaar zijn, zorgen voor de meeste ellende. 

Een voorbeeld van een gevolg van een lek in het dak is waterschade aan het houtwerk van het dak. Het water zorgt ervoor dat er rottende plekken ontstaan. Het gevolg hiervan is dat het hout zijn sterkte verliest. Wanneer je te lang wacht met het ondernemen van actie, kan dit leiden tot instortingsgevaar. 

Een daklekkage kan ook zorgen voor schimmel. Het vocht dat het huis inkomt, zorgt voor een perfecte broedplaats voor schimmels. Schimmels kunnen leiden tot ademhalingsproblemen en luchtweginfecties. 

Om dit te voorkomen is het van belang dat er snel gehandeld wordt. Maak daarom vandaag nog een afspraak met de Loodgieter in Spijkenisse. Hoe sneller het lek wordt gedicht, hoe kleiner de gevolgen zijn voor het dak en uw portemonnee. 

Daklekkage verhelpen

Een daklekkage kan op diverse manieren verholpen worden. Dit hangt af van het dak en de oorzaak van het lek. Voordat we het lek in het dak kunnen verhelpen, is het van belang dat we de oorzaak achterhalen.

Wanneer een kapotte dakpan de daklekkage veroorzaakt, is dit eenvoudig op te lossen door deze dakpannen te vervangen. Ook wanneer het probleem zich voordoet bij het daklood, kunnen wij dit eenvoudig oplossen door het daklood te vervangen. 

Bij een lek in een plat dak, lossen wij dit op door vloeibare dakbedekking aan te brengen. 

Voorkom verdere schade aan je huis. Bel nu de Loodgieter in Spijkenisse op 0181 202 669.

Lekdetectie Spijkenisse

Denk jij dat je te maken hebt met een lek in jouw dak, maar weet je dit niet 100% zeker? Laat dan een lekdetectie uitvoeren door de vakmannen van Loodgieter in Spijkenisse. 

Middels een infrarood warmtecamera sporen wij beginnende daklekkages op. Met onze apparatuur kunnen wij de bron van elke lekkage binnen no-time opsporen.

Wil jij van jouw daklekkage af? Maak dan snel een afspraak bij Loodgieter in Spijkenisse om vandaag nog van de lekkage af te komen!

Spoed dakreparatie 

Daklekkages zijn altijd erg vervelende problemen die veel schade kunnen aanrichten. Het is van belang dat je zo snel mogelijk actie onderneemt. Hiermee zorg je ervoor dat de schade zo klein mogelijk blijft. 

Lekkages in daken kunnen veel schade aanrichten aan het dak, maar ook aan de rest van het huis. Hou de schade zo klein mogelijk en neem direct contact op.

Heb jij te maken met een daklekkage en wil je dat deze met spoed verholpen wordt? Neem dan nu contact op met de Loodgieter in Spijkenisse via 0181 202 669

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0181 202 669

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Spijkenisse

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

SPIJKENISSE